Telefoonnummer

06-24287424

Email

info@salonmariekekempe.nl

Openingstijden

Ma: 10-22u Di: 9-17:30u Do:9-15u


Producten
De gezichtsbehandelingen voer ik uit met het merk Sans Soucis. Alle producten bevatten hoogwaardige werkstoffen die een weldaad zijn voor de huid. Maximale huidtolerantie is gegarandeerd zodat de huid haar mooie, stralende en jeugdige uitstraling behoudt. Sans Soucis gelooft niet in wonderen, maar vertrouwt op de wetenschap om de werking van al zijn producten te bewijzen.

Reinigingsproducten:
Dagelijkse reiniging is de belangrijkste basis voor een stralende, frisse huid. Met onze verschillende cleansing producten geniet je van pure frisheid en maak je van elke reiniging een heerlijk moment.
Het RefreshCare Complex in de Cleansing producten verbetert de vochtbalans en vermindert lichte irritaties en roodheid. Je huid krijgt een natuurlijke glow en voelt zijdezacht aan.


Dag- en nachtverzorging:
De basis van een goede dagcrème is bescherming, hydratatie en voeding. Daarnaast kan er aan een dagcrème extra werkstoffen worden toegevoegd voor specifieke huidbehoeften, denk aan anti-aging, UV-bescherming of versteviging. Kies daarom altijd een crème die past bij je huidtype, huidbehoefte en leeftijd.
Tijdens de nacht werkt je huid hard en voert herstelwerkzaamheden uit. Deze regeneratieprocessen zorgen ervoor dat gifstoffen worden afgevoerd, en de lipide- en vochtbalans wordt hersteld. Een goede nachtcrème bevat specifieke werkstoffen ter ondersteuning aan deze regeneratieprocessen.
Een 24-uur crème heeft alle voordelen van een gewone dagcrème én kan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds aangebracht worden. SANS SOUCIS heeft 24-uurs crèmes voor elke huidbehoefte, met langdurige hydratatie als extra ondersteuning.

Serums
Serums bevatten pure en hoog geconcentreerde werkstoffen en zijn daarmee effectieve boosters voor de huid. Ook bevatten zij hele kleine moleculen waardoor ze beter de diepere huidlagen intrekken en hun werkstoffen afgeven aan de huid.
Maskers
Maskers geven een directe ingrediënten boost af aan je huid en zijn een verwennerij voor elke huidbehoefte. Ze zorgen binnen 10-20 minuten voor een instant effect en geven je huid een natural beauty glow.